ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ-ΛΕΒΗΤΩΝ ΞΥΛΟΥ-ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4Αερόθερμη Εστία

Ενθετη Εστία


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ THERMOKAS (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις για πράσινη ενέργεια η Thermokasl διαθέτει λέβητες με υψηλή απόδοση και τεχνογνωσία για καύση ξύλου, κάρβουνου, pellet και άλλων εναλλακτικών βιοκαυσίμων.

ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ-PELLET-ΒΙΟΜΑΖΑΣ-

THERMOKAS

(KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΖΟΥΜ)
BIOMAZA - ΞΥΛΟΥΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ

THERMO-KAS AYTOMATOΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΜΚΚ-SD ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΟΧΛΙΑ (KAS-2518)
Με διπλό κοχλία για ασφαλή καύση pellet . Ο σχεδιασμός του λέβητα είναι εξ΄ολοκλήρου δικός μας, με βάση τις ανάγκες και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε εδώ και 25 χρόνια. . Κάποια μέρη του λέβητα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας, στη Γέρα Λέσβου, όπου ολοκληρώνεται και το μοντάρισμα του λέβητα. . Ο λέβητας με διπλό κοχλία MKK/SD είναι ο πλέον κατάλληλος για την καύση οποιουδήποτε pellet χωρίς τον φόβο επιστροφής της φλόγας στο σιλό, με όλα τα άσχημα επακόλουθα. . Λειτουργεί δε με κάθε είδους στερεά καύσιμα, όπως άνθρακα, πυρηνόξυλο, κέλυφος καρπών, ξύλο και pellet. . Ο λέβητας διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο καύσης ώστε να μπορεί να κάψει μεγάλα ξύλα και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα γεμίσματα. . Είναι τριών διαδρομών, διαθέτει κόφτρες στους φλογοαυλούς και τάμπερ στην καμινάδα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση του λέβητα και η πλήρη εκμετάλλευση του καυσίμου. . Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με ελληνικό menu και δεύτερος θερμοστάτης, για λόγους ασφαλείας, εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία του λέβητα και προστατεύει αυτόν και την εγκατάσταση από τυχόν υπερθέρμανση. . Διαθέτει μεγαλύτερο σιλό για περισσότερες ημέρες αυτονομίας. . Ο εργονομικός του σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη φόρτωση του καυσίμου και του καθαρισμού της τέφρας. . Ο λέβητας σβήνει όταν το καύσιμο εξαντληθεί εντελώς και η θερμοκρασία στο σύστημα είναι χαμηλότερη από 25° C, συνεπώς εμποδίζεται η περιττή λειτουργία του ανεμιστήρα, του κοχλία και του κυκλοφορητή, ενώ παράλληλα ηχητικό σήμα σας ενημερώνει. . Η υψηλή ποιότητα και το πάχος των μονωτικών υλικών γύρω από το σώμα του λέβητα και τις εσωτερικές πόρτες εξασφαλίζουν άριστη μόνωση. . Γρήγορος καθαρισμός με απλές διαδικασίες. . Ο λέβητας MKK/S έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και ιδιότητες εκτός από το σύστημα του διπλού κοχλία.
THERMO-KAS ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΜΕ ΣΙΛΟ (KAS-1189)
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ MKK/S (ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ) 25.000 kcal/h – 150.000kcal/h • Πρακτική φόρτωση καυσίμου και καθαρισμού τέφρας. • Υψηλή απόδοση θέρμανσης με άνθρακα και όλα τα είδη των στερεών καυσίμων, συμπεριλαμβανομένου τού pellet. • Παρακολούθηση της θερμοκρασίας του νερού του συστήματος από την ψηφιακή οθόνη. • Ειδική σχεδίαση για την ασφαλή χρήση και την αποφυγή υπερβολικής θέρμανσης του λέβητα. • Λειτουργεί με κάθε είδους στερεά καύσιμα, όπως άνθρακα, πυρηνόξυλο, κέλυφος καρπών, ξύλο . • Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με ψηφιακή οθόνη παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία και την κατάσταση του λέβητα. • Θάλαμος καύσης από χυτοσίδηρο ελαχιστοποιεί το πιθανό ενδεχόμενο ανάφλεξης που μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της θέρμανσης. • Κατόπιν παραγγελίας, το μοντέλο συμπεριλαμβάνει μπόιλερ ζεστού νερού. • Ο λέβητας σβήνει όταν το καύσιμο εξαντληθεί εντελώς και η θερμοκρασία στο σύστημα είναι χαμηλότερη από 25° C, συνεπώς εμποδίζεται η περιττή λειτουργία του ανεμιστήρα, της αντλίας και του κυκλοφορητή. • Τριών διαδρομών θάλαμος εκμεταλλεύεται το καύσιμο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. • Η υψηλή ποιότητα και το πάχος των μονωτικών υλικών γύρω από το σώμα του λέβητα και στις εσωτερικές πόρτες εξασφαλίζουν άριστη μόνωση. • Εξοπλισμένος με πλήρως ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σύστημα κυκλώματος, ο λέβητας μπορεί να παράγει αποτελεσματικά θερμότητα με μέγιστη διάμετρο άνθρακα 20mm. • Θερμοστάτης ασφαλείας σταματάει τη λειτουργία του ανεμιστήρα όταν η θερμοκρασία του συστήματος φτάσει στο προσαρμοσμένο επίπεδο, ως εκ τούτου προλαμβάνεται η υπερθέρμανση. • Αναπροσαρμογή του καυσίμου γίνεται με 2 κουμπιά στον πίνακα ελέγχου: ένα κουμπί είναι για την προσαρμογή του κάδου και το άλλο είναι για την αυτόματη τροφοφότηση των καυσίμων. • Και οι δύο ενδείξεις μπορεί να παρακολουθούνται στην ψηφιακή οθόνη. Το σύστημα αυτό επιτρέπει τον πρακτικό και ακριβή προγραμματισμό του λέβητα. • Η χρήση του αυτόματου ελέγχου κατά τη λειτουργία επιτρέπει την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου. • Όταν τελειώσει η τροφοδότηση του καυσίμου από τον κάδο, οι στάχτες από την κορυφή μεταφέρονται στο σταχτοδοχείο που βρίσκεται δίπλα από το θάλαμο καύσης. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον καθαρισμό της τέφρας πέρα από την περιοδική απομάκρυνσή της από το σταχτοδοχείο.
ΔΙΑΣ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΕΚΥ/S (KAS-2076)
ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΚΥ/S (5bars ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ) Κατασκευασμένος σε 18 διαφορετικά μοντέλα από 125.000 – 1000.000kcal/h. Λειτουργεί με πίεση 5bars. Αυτό το προϊόν υψηλής τεχνολογίας, χάρη στην κατασκευή των τριών διαδρομών επιτρέπει τη μεταφορά θερμικής ενέργειας με τη μεγίστη απόδοση και το μεγαλύτερο χρόνο καύσης σε σχέση με τους άλλους λέβητες δύο διαδρομών. Η απελευθέρωση καυσαερίων σε χαμηλότερη θερμοκρασία ελαχιστοποιεί την εκπομπή αερίων όπως οξειδίων του νατρίου και μειώνει τις βλάβες στο περιβάλλον ενώ η καύση γίνεται πιο αποτελεσματική. ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΒΗΤΩΝ 3 ΚΑΙ 2 ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:  Υψηλότερη αποτελεσματικότητα.  Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.  Φιλικότεροι προς το περιβάλλον.  Μεγαλύτερος χρόνος καύσης με λιγότερα καύσιμα. • Κατασκευασμένος να χρησιμοποιεί διάφορες επιλογές στερεών καυσίμων όπως πέλετ, πυρήνα, κελύφη καρπών, κάρβουνο. • Τα ΕΚΥ/S μοντέλα είναι σχεδιασμένα να δέχονται μπόιλερ ζεστού νερού. • Παρέχουν υψηλή αποδοτικότητα και είναι φιλικοί προς το χρήστη χάρη το σύστημα αυτόματης τροφοδότησης καυσίμων. • Το σώμα είναι κατασκευασμένο από φύλλα σιδήρου μεγάλης αντοχής στις υψηλές θερμοκρασίες που εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες. • Ατσάλινοι στρόβιλοι είναι τοποθετημένοι στους σωλήνες καυσαερίων ώστε να επιτρέπεται η μεταφορά θερμότητας, να μειώνονται οι απαιτήσεις σε καύσιμα και να εξασφαλίζεται η μακρά διάρκεια ζωής του λέβητα. • Τα εξωτερικά καλύμματα του λέβητα είναι βαμμένα με εποξική μπογιά κατά της διάβρωσης οι απώλειες ελαχιστοποιούνται χάρη στην επένδυση του λέβητα με υαλοβάμβακα. • Ο πίνακας ελέγχου περιέχει υδρόμετρο, ρυθμιστή θερμοκρασίας και θερμόμετρο. έλεγχος της τροφοδότησης των καυσίμων γίνεται με δύο κουμπιά από τον πίνακα ελέγχου, ένα ρυθμίζει το χρόνο αναμονής και το άλλο το χρόνο τροφοδότησης • Υψηλή αποδοτικότητα με χαμηλή ζήτηση. • Εύκολη πρόσβαση σε ανταλλακτικά. ΤΕΛΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η υπεροχή αυτού του λέβητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι ότι σε περίπτωση που τα καύσιμα τελειώσουν ο ανεμιστήρας σταματά βγάζοντας την αντίστοιχη ένδειξη στον πίνακα.
ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ -ΔΙΑΣ- (KAS-2485)
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΕΚΥ/S ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ – ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ (ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ) 25.000 kcal/h – 100.000kcal/h και 125.000 kcal/h – 250.000kcal/h  Σχεδιασμένοι να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες από 25.000-100.000 και 125.000 – 250.000kcal/h.  Κατασκευασμένοι να χρησιμοποιούν διάφορες επιλογές στερεών καυσίμων όπως πέλετ, πυρήνα, κελύφη καρπών, κάρβουνο, ξύλο (χειροκίνητη φόρτωση).  Τα ΕΚΥ/S μοντέλα είναι σχεδιασμένα να δέχονται μπόιλερ ζεστού νερού.  Παρέχουν υψηλή αποδοτικότητα και είναι φιλικοί προς το χρήστη χάρη στο σύστημα αυτόματης τροφοδότησης καυσίμων.  Παρέχουν τη δυνατότητα να ελέγχονται όλα τα στάδια από ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου με ελληνικό μενού.  Τα μοντέλα εξοπλίζονται (προαιρετικά) με: 1) Σύστημα αυτόματης έναυσης 2) Ειδική σχάρα καύσης ξύλων. ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Ο έλεγχος τροφοδότησης των καυσίμων γίνεται με δύο κουμπιά από τον πίνακα ελέγχου, ένα ρυθμίζει το χρόνο αναμονής και το άλλο το χρόνο τροφοδότησης. ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ Το σώμα είναι κατασκευασμένο από φύλλα σιδήρου μεγάλης αντοχής στις υψηλές θερμοκρασίες που εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο ηλεκτρονικός πίνακας εξασφαλίζει πολύ ακριβείς χειρισμούς και τη μακροζωία του λέβητα. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ Διαθέτουν εξελιγμένο λογισμικό ώστε να συντηρούν την φλόγα ιδιαίτερα κατά τη χρήση pellet. ΤΕΛΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η υπεροχή αυτού του λέβητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι σε περίπτωση που τα καύσιμα τελειώσουν ο ανεμιστήρας σταματά βγάζοντας την αντίστοιχη ένδειξη στον πίνακα. ΤΑΜΠΕΡ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ Ο λέβητας είναι εξοπλισμένος με τάμπερ για τον καλύτερο ελκυσμό των καυσαερίων και την εξοικονόμηση καυσίμων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από το χρήστη χάρη στην, εύκολα, προσβάσιμη θέση του.
ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΔΙΑΣ ΕΚΥ/S (KAS-1339)
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΕΚΥ/S ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ – ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ (ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ) 25.000 kcal/h – 100.000kcal/h και 125.000 kcal/h – 250.000kcal/h  Σχεδιασμένοι να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες από 25.000-100.000 και 125.000 – 250.000kcal/h.  Κατασκευασμένοι να χρησιμοποιούν διάφορες επιλογές στερεών καυσίμων όπως πέλετ, πυρήνα, κελύφη καρπών, κάρβουνο, ξύλο (χειροκίνητη φόρτωση).  Τα ΕΚΥ/S μοντέλα είναι σχεδιασμένα να δέχονται μπόιλερ ζεστού νερού.  Παρέχουν υψηλή αποδοτικότητα και είναι φιλικοί προς το χρήστη χάρη στο σύστημα αυτόματης τροφοδότησης καυσίμων.  Παρέχουν τη δυνατότητα να ελέγχονται όλα τα στάδια από ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου με ελληνικό μενού.  Τα μοντέλα εξοπλίζονται (προαιρετικά) με: 1) Σύστημα αυτόματης έναυσης 2) Ειδική σχάρα καύσης ξύλων. ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Ο έλεγχος τροφοδότησης των καυσίμων γίνεται με δύο κουμπιά από τον πίνακα ελέγχου, ένα ρυθμίζει το χρόνο αναμονής και το άλλο το χρόνο τροφοδότησης. ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ Το σώμα είναι κατασκευασμένο από φύλλα σιδήρου μεγάλης αντοχής στις υψηλές θερμοκρασίες που εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο ηλεκτρονικός πίνακας εξασφαλίζει πολύ ακριβείς χειρισμούς και τη μακροζωία του λέβητα. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ Διαθέτουν εξελιγμένο λογισμικό ώστε να συντηρούν την φλόγα ιδιαίτερα κατά τη χρήση pellet. ΤΕΛΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η υπεροχή αυτού του λέβητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι σε περίπτωση που τα καύσιμα τελειώσουν ο ανεμιστήρας σταματά βγάζοντας την αντίστοιχη ένδειξη στον πίνακα. ΤΑΜΠΕΡ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ Ο λέβητας είναι εξοπλισμένος με τάμπερ για τον καλύτερο ελκυσμό των καυσαερίων και την εξοικονόμηση καυσίμων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από το χρήστη χάρη στην, εύκολα, προσβάσιμη θέση του.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΥΛΟΥ

THERMO-KAS AYTOMATOΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΜΚΚ-SD ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΟΧΛΙΑ (KAS-2518)
Με διπλό κοχλία για ασφαλή καύση pellet . Ο σχεδιασμός του λέβητα είναι εξ΄ολοκλήρου δικός μας, με βάση τις ανάγκες και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε εδώ και 25 χρόνια. . Κάποια μέρη του λέβητα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας, στη Γέρα Λέσβου, όπου ολοκληρώνεται και το μοντάρισμα του λέβητα. . Ο λέβητας με διπλό κοχλία MKK/SD είναι ο πλέον κατάλληλος για την καύση οποιουδήποτε pellet χωρίς τον φόβο επιστροφής της φλόγας στο σιλό, με όλα τα άσχημα επακόλουθα. . Λειτουργεί δε με κάθε είδους στερεά καύσιμα, όπως άνθρακα, πυρηνόξυλο, κέλυφος καρπών, ξύλο και pellet. . Ο λέβητας διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο καύσης ώστε να μπορεί να κάψει μεγάλα ξύλα και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα γεμίσματα. . Είναι τριών διαδρομών, διαθέτει κόφτρες στους φλογοαυλούς και τάμπερ στην καμινάδα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση του λέβητα και η πλήρη εκμετάλλευση του καυσίμου. . Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με ελληνικό menu και δεύτερος θερμοστάτης, για λόγους ασφαλείας, εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία του λέβητα και προστατεύει αυτόν και την εγκατάσταση από τυχόν υπερθέρμανση. . Διαθέτει μεγαλύτερο σιλό για περισσότερες ημέρες αυτονομίας. . Ο εργονομικός του σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη φόρτωση του καυσίμου και του καθαρισμού της τέφρας. . Ο λέβητας σβήνει όταν το καύσιμο εξαντληθεί εντελώς και η θερμοκρασία στο σύστημα είναι χαμηλότερη από 25° C, συνεπώς εμποδίζεται η περιττή λειτουργία του ανεμιστήρα, του κοχλία και του κυκλοφορητή, ενώ παράλληλα ηχητικό σήμα σας ενημερώνει. . Η υψηλή ποιότητα και το πάχος των μονωτικών υλικών γύρω από το σώμα του λέβητα και τις εσωτερικές πόρτες εξασφαλίζουν άριστη μόνωση. . Γρήγορος καθαρισμός με απλές διαδικασίες. . Ο λέβητας MKK/S έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και ιδιότητες εκτός από το σύστημα του διπλού κοχλία.
THERMO-KAS ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΜΕ ΣΙΛΟ (KAS-1189)
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ MKK/S (ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ) 25.000 kcal/h – 150.000kcal/h • Πρακτική φόρτωση καυσίμου και καθαρισμού τέφρας. • Υψηλή απόδοση θέρμανσης με άνθρακα και όλα τα είδη των στερεών καυσίμων, συμπεριλαμβανομένου τού pellet. • Παρακολούθηση της θερμοκρασίας του νερού του συστήματος από την ψηφιακή οθόνη. • Ειδική σχεδίαση για την ασφαλή χρήση και την αποφυγή υπερβολικής θέρμανσης του λέβητα. • Λειτουργεί με κάθε είδους στερεά καύσιμα, όπως άνθρακα, πυρηνόξυλο, κέλυφος καρπών, ξύλο . • Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με ψηφιακή οθόνη παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία και την κατάσταση του λέβητα. • Θάλαμος καύσης από χυτοσίδηρο ελαχιστοποιεί το πιθανό ενδεχόμενο ανάφλεξης που μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της θέρμανσης. • Κατόπιν παραγγελίας, το μοντέλο συμπεριλαμβάνει μπόιλερ ζεστού νερού. • Ο λέβητας σβήνει όταν το καύσιμο εξαντληθεί εντελώς και η θερμοκρασία στο σύστημα είναι χαμηλότερη από 25° C, συνεπώς εμποδίζεται η περιττή λειτουργία του ανεμιστήρα, της αντλίας και του κυκλοφορητή. • Τριών διαδρομών θάλαμος εκμεταλλεύεται το καύσιμο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. • Η υψηλή ποιότητα και το πάχος των μονωτικών υλικών γύρω από το σώμα του λέβητα και στις εσωτερικές πόρτες εξασφαλίζουν άριστη μόνωση. • Εξοπλισμένος με πλήρως ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σύστημα κυκλώματος, ο λέβητας μπορεί να παράγει αποτελεσματικά θερμότητα με μέγιστη διάμετρο άνθρακα 20mm. • Θερμοστάτης ασφαλείας σταματάει τη λειτουργία του ανεμιστήρα όταν η θερμοκρασία του συστήματος φτάσει στο προσαρμοσμένο επίπεδο, ως εκ τούτου προλαμβάνεται η υπερθέρμανση. • Αναπροσαρμογή του καυσίμου γίνεται με 2 κουμπιά στον πίνακα ελέγχου: ένα κουμπί είναι για την προσαρμογή του κάδου και το άλλο είναι για την αυτόματη τροφοφότηση των καυσίμων. • Και οι δύο ενδείξεις μπορεί να παρακολουθούνται στην ψηφιακή οθόνη. Το σύστημα αυτό επιτρέπει τον πρακτικό και ακριβή προγραμματισμό του λέβητα. • Η χρήση του αυτόματου ελέγχου κατά τη λειτουργία επιτρέπει την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου. • Όταν τελειώσει η τροφοδότηση του καυσίμου από τον κάδο, οι στάχτες από την κορυφή μεταφέρονται στο σταχτοδοχείο που βρίσκεται δίπλα από το θάλαμο καύσης. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον καθαρισμό της τέφρας πέρα από την περιοδική απομάκρυνσή της από το σταχτοδοχείο.
THERMO-KAS ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ (KAS-1196)
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ MKK (ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ) 25.000 kcal/h – 150.000kcal/h . Ο λέβητας ThermoKas ΜΚΚ είναι σχεδιασμένος για καύση στερεών καυσίμων όπως ξύλο και κάρβουνο. Ο λέβητας διαθέτει τον μεγαλύτερο χώρο καύσης ώστε να μπορεί να κάψει μεγάλα ξύλα και να κάνουμε το δυνατόν λιγότερα γεμίσματα. . Ο έλεγχος της θερμοκρασίας στον λέβητα πραγματοποιείται μέσω της ρύθμισης του υδροστάτη του ανεμιστήρα και του κλαπέ που διαθέτει ο ανεμιστήρας. . Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με ελληνικό menu και δεύτερος θερμοστάτης, για λόγους ασφαλείας, εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία του λέβητα και προστατεύει αυτόν και την εγκατάσταση από τυχόν υπερθέρμανση. . Η θερμοκρασία του νερού στο σύστημα όπως και η ταχύτητα του ανεμιστήρα ρυθμίζεται από την ψηφιακή οθόνη της μονάδας. . Σχεδιασμένο για την οικονομική θέρμανση των μεμονωμένων κατοικιών. . Ανοιχτό δοχείο διαστολής, που όταν χρησιμοποιείται κατά την εγκατάσταση, επιτρέπει την ασφαλή λειτουργία ακόμα και όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος. . Ειδικά σχεδιασμένα καπάκια παρέχουν εύκολο καθαρισμό. . Κυκλοφορητής τριών ταχυτήτων, εξασφαλίζει την κυκλοφορία με την επιθυμητή ταχύτητα. . Ειδικά σχεδιασμένοι κόφτες οδηγούν τη φλόγα μέσα στους σωλήνες καυσαερίων, ώστε να ελαχιστοποιείται η θερμοκρασία κατά την εξαγωγή του καυσαερίου, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση του λέβητα και η πλήρη εκμετάλευση του καυσίμου. . Θερμοστάτης σταθεροποιεί την προκαθορισμένη θερμοκρασία δωματίου. . Ο λέβητας απενεργοποιείται αυτόματα όταν το καύσιμο καίγεται πλήρως και η θερμοκρασία πέφτει κάτω από 25° C, συνεπώς εμποδίζεται η περιττή λειτουργία του ανεμιστήρα και του κυκλοφορητή. . Ο εργονομικός σχεδιασμός του γεμίσματος, του καθαρισμού και της διάθεσης του καυσίμου διευκολύνει το χρήστη. . Γρήγορος καθαρισμός με απλές διαδικασίες. . Ειδικός λεβιές απομάκρυνσης στάχτης για εύκολο καθαρισμό. . Η υψηλή ποιότητα και το πάχος των μονωτικών υλικών γύρω από το σώμα του λέβητα και τις εσωτερικές πόρτες εξασφαλίζουν άριστη μόνωση. . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με μπόιλερ για παροχή ζεστού νερού χρήσης.
ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΔΙΑΣ TBK 25-100
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ TBK (ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ τεσσαρων ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ) 25.000 kcal/h – 100.000kcal/h  Ο λέβητας ΔΙΑΣ TBK είναι σχεδιασμένος από την ΚΑΣ Group ΣωτηρΑκης για καύση στερεών καυσίμων όπως ξύλο, μπρικέτα, λιγνίτη κ.α. Το νέο μοντέλο διαθέτει μεγαλη είσοδο καυσίμου και ανάλογο χώρο καύσης (τον μεγαλύτερο στην αγορά!), ώστε να μπορεί να κάψει μεγάλα ξύλα και να κάνουμε το δυνατόν λιγότερα γεμίσματα.  Σχεδιασμένος να εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες από 25.000 – 100.000kcal/h και για διάφορες επιλογές στερεών καυσίμων όπως ξύλο, μπρικέτα και κάρβουνο προσφέροντας υψηλή αποδοτικότητα.  Τα ΤΒΚ μοντέλα είναι σχεδιασμένα για την οικονομική θέρμανση των μεμονωμένων κατοικιών και δέχονται μπόιλερ ζεστού νερού.  Είναι φιλικός προς το χρήστη αφού παρέχει τη δυνατότητα να ελέγχονται όλα τα στάδια από τον ηλεκτρονικό πίνακα ο οποίος διαθέτει ελληνικό μενού. ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ Η φόρτωση του λέβητα γίνεται χειροκίνητα. Ο εργονομικός σχεδιασμός του γεμίσματος και της διάθεσης του καυσίμου διευκολύνει το χρήστη. ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ Το σώμα είναι κατασκευασμένο από φύλλα σιδήρου μεγάλης αντοχής στις υψηλές θερμοκρασίες που εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ο ηλεκτρονικός πίνακας εξασφαλίζει πολύ ακριβείς χειρισμούς και εξασφαλίζει τη μακροζωία του λέβητα. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η θερμοκρασία του λέβητα ελέγχεται ηλεκτρονικά. Σε περίπτωση που η θερμοκρασία ανέβει στους 100oC εξαιτίας οποιουδήποτε λόγου ο θερμοστάτης, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί και χειροκίνητα, απενεργοποιεί τον λέβητα. ΑΠΟΔΟΣΗ Ειδικά σχεδιασμένοι κόφτες οδηγούν τη φλόγα μέσα στους σωλήνες καυσαερίων, ώστε να ελαχιστοποιείται η θερμοκρασία κατά την εξαγωγή του καυσαερίου, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση του λέβητα και η πλήρη εκμετάλευση του καυσίμου. ΤΕΛΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η υπεροχή αυτού του λέβητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι σε περίπτωση που τα καύσιμα τελειώσουν ο ανεμιστήρας σταματά βγάζοντας την αντίστοιχη ένδειξη στον πίνακα. ΤΑΜΠΕΡ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ Ο λέβητας είναι εξοπλισμένος με τάμπερ για τον καλύτερο ελκυσμό των καυσαερίων και την εξοικονόμηση καυσίμων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από το χρήστη χάρη στην εύκολα προσβάσιμη θέση του. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Γρήγορος καθαρισμός με απλές διαδικασίες χάρη στον ειδικό σχεδιασμό.picture

Υπολογίστε το κέρδος σας.

Υπολογίστε το κέρδος σας αντικαθιστόντας το πετρέλαιο ως κάυσιμη ύλη με το pellet η ξύλα.Δείτε την αρχική σας επένδυση και μάθετε πότε θα κάνετε απόσβεση των χρημάτων σας.Κάντε κλίκ εδώ.

Το Pellet ως κάυσιμο.

Με τον όρο βιομάζα ονομάζουμε οποιοδήποτε υλικό παράγεται από ζωντανούς οργανισμούς (όπως είναι το ξύλο και άλλα προϊόντα του δάσους, υπολείμματα καλλιεργειών, κτηνοτροφικά απόβλητα...καντε κλίκ εδώ