ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ-ΛΕΒΗΤΩΝ ΞΥΛΟΥ-ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4Αερόθερμη Εστία

Ενθετη Εστία


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

SIME SOLIDA

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ MILKUZ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Οι Λέβητες Ξύλου προσφέρουν, οικονομία στην κατανάλωση, τροφοδοτούν το δίκτυο θέρμανσης, παράγουν ζεστό νερό χρήσης, διαθέτουν εξαιρετικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, ασφάλεια, σταθερότητα και εκπέμπουν χαμηλούς ρύπους στην ατμόσφαιρα λόγω της καύσης ξύλου που είναι οικολογικό καύσιμο. Οι λέβητες που σας προτείνουμε προσφέρουν μεγάλη αυτονομία λειτουργίας και υψηλή απόδοση καύσης. Το ξύλο είναι ένα οικολογικό προϊόν, το οποίο παράγεται από το δάσος με αειφορική διαχείριση, δηλ. αναπαράγεται συνεχώς σε αντίθεση με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Συνεπώς είναι ένα περιβαλλοντικά ασφαλής καύσιμο και μια πραγματική εναλλακτική λύση έναντι των συμβατικών πηγών ενέργειας..

ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ-SIME SOLIDA

(KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΖΟΥΜ)


ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ SOLIDA SIME ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ SOLIDA SIME


Highslide JS Ο λέβητας Solida κατασκευάστηκε από τον οίκο SIME αποκλειστικά για εγκαταστάσεις θέρμανσης χρησιμοποιώντας ώς καύσιμη ύλη το ξύλο και το κάρβουνο. Εάν απαιτηθεί ο λέβητας Solida μπορεί να μετατραπεί σε λέβητα αερίου ή πετρελαίου. Η σειρά Solida διατίθεται σε έξι μοντέλα ισχύος από 16,3 έως 39,5 kW και όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα του οίκου, υπόκεινται σε αυστηρούς και ενδελεχείς ελέγχους από τα εργαστήρια και το τμήμα διασφάλισης ποιότητας. Ο χυτοσίδηρος λέβητας Solida είναι εξοπλισμένος με ένα χοντρό στρώμα μόνωσης πυκνού υαλοβάμβακα τυλιγμένο γύρω από το σώμα του, το οποίο εγγυάται τέλεια μόνωση και χαμηλές θερμικές απώλειες. Εξωτερικά ο λέβητας καλύπτεται από ένα γυαλιστερό μεταλλικό κάλυμμα υψηλής ποιότητας. Δείτε εδώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.
Highslide JS Λέβητας Ξύλου SIME Solida

Λέβητας ξύλου SIME Solida3 Λέβητας Ξύλου SIME Solida4 Λέβητας Ξύλου SIME Solida5 Λέβητας Ξύλου SIME Solida6 Λέβητας Ξύλου SIME Solida7 Λέβητας Ξύλου SIME Solida8
16,3 kw 20,9kw 25.6kw 30.2kw 34.9kw 39.5kw
Οι χυτοσιδηροί λέβητες "SOLIDA" αποτελούν μια αξιόλογη λύση στα τρέχοντα ενεργειακά προβλήματα καθόσον είναι κατάλληλοι για χρήση με στερεά καύσιμα: ξύλα και κάρβουνο. Οι λέβητες "SOLIDA" είναι σύμφωνοι με την Οδηγία PED 97/23/CEE.
picture

Υπολογίστε το κέρδος σας.

Υπολογίστε το κέρδος σας αντικαθιστόντας το πετρέλαιο ως κάυσιμη ύλη με το pellet η ξύλα.Δείτε την αρχική σας επένδυση και μάθετε πότε θα κάνετε απόσβεση των χρημάτων σας.Κάντε κλίκ εδώ.

Το Pellet ως κάυσιμο.

Με τον όρο βιομάζα ονομάζουμε οποιοδήποτε υλικό παράγεται από ζωντανούς οργανισμούς (όπως είναι το ξύλο και άλλα προϊόντα του δάσους, υπολείμματα καλλιεργειών, κτηνοτροφικά απόβλητα...καντε κλίκ εδώ