ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ-ΛΕΒΗΤΩΝ ΞΥΛΟΥ-ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4Αερόθερμη Εστία

Ενθετη Εστία


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ JOLLY MEC (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η JOLLY-MEC έχει σκεφτεί και όλους εσάς που έχετε ακόμα παραδοσιακό τζάκι,το οποίο όχι μόνο δεν είναι αποδοτικό αλλά δημιουργεί και απώλειες απο το σπίτι.
Μετατρέψτε το παλιό σας τζάκι σε ένα πραγματικό σύστημα θέρμανσης πολύ εύκολα με τη μεγάλη γκάμα κασετών της jolly-mec που έχουν υψηλές αποδόσεις (64-77%) και μπορούν να ζεστάνουν σπίτια μέχρι 190 τετραγωνικά μέτρα με υγροποιημένο αέρα μέσω ειδικών αεραγωγών σε όλα τα δωμάτια.

ΕΝΘΕΤΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΝΕΡΟΥJOLLY MEC 

(KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΖΟΥΜ)


TERMOJOLLY INS 70X65 special
TERMOJOLLY INS 80X65 special
TERMOJOLLY INS 80X85 special
TERMOJOLLY INS 100X85 special
Κασέτα νερού με καύση ξύλου . Ζεστό νερό χρήσης Μαγειρική: ψήσιμο στη σχάρα


Το πιο δοκιμασμένο Το Termojolly insert είναι μια κασέτα που μπορεί να μετατρέψει το παλιό σας τζάκι σε μια μονάδα θέρμανσης με ελεγχόμενη και παρατεταμένη καύση. Πρόκειται για ένα προσυναρμολογημένο προϊόν που παρέχεται με υδραυλικό κιτ με κλειστό δοχείο διαστολής και έχει ήδη συναρμολογηθεί και δοκιμαστεί, έτοιμο για εγκατάσταση. Με υψηλή απόδοση , μπορεί να θερμάνει μέχρι και ένα ολόκληρο σπίτι μέχρι με θερμαντικά σώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση, κλπ.., Και μπορεί να παράγει ζεστό νερό για όλη την οικογένεια. • Εφοδιασμένο πλήρως Το Termojolly insert είναι πλήρως εφοδιασμένο με το υδραυλικό κιτ με κλειστό δοχείο διαστολής προσυναρμολογημένο που έχει ήδη συναρμολογηθεί και δοκιμαστεί, με εναλλάκτη ψύξης (υποχρεωτική Σύμφωνα με το νόμο) που εξασφαλίζει τη λειτουργία ακόμη και σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, και με ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου • Απλή εγκατάσταση Με την προ-συναρμολογούμενη μονάδα η εγκατάσταση είναι γρήγορη και απλή και δεν χρειάζεται οικοδομικές εργασίες. Το υδραυλικό κιτ που είναι ήδη εξοπλισμένο εξασφαλίζει λιγότερη εργασία για τον τοποθέτη. • Υδραυλικό κιτ Με ή χωρίς παραγωγή ζεστού νερού, με κλειστό δοχείο διαστολής και εναλλάκτη ή με ανοιχτό δοχείο για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των διαφόρων τύπων συστημάτων. Το κιτ έχει συναρμολογηθεί και δοκιμαστεί, πλήρως, με βαλβίδες ασφαλείας, κυκλοφορητή θέρμανσης και νερού χρήσης , πλακοειδής εναλλάκτης θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, , δοχείο διαστολής (κλειστό), αυτόματος πληρώσεως και βαλβίδες.. • Θάλαμος καύσης Ο εναλλάκτης θερμότητας είναι από ειδικό χάλυβα διπλού τοιχώματος, με μόνωση από πετροβάμβακα και περίβλημα από γαλβανισμένο φύλλο για να ελαχιστοποιεί την απώλεια θερμότητας. Η ιδιαίτερη κατασκευή του είναι σχεδιασμένη για να διαρκεί στο χρόνο και για να αξιοποιεί πλήρως την θερμότητα καύσης καθώς και να πετυχαίνει υψηλές αποδόσεις. • Πρωτοποριακή σχεδίαση Τα μοντέλα Termojolly insert είναι εξοπλισμένα με μια μεγάλη πόρτα από κεραμικό γυαλί ανοιγόμενη.

Κατέβασμα πληροφοριών

picture

Υπολογίστε το κέρδος σας.

Υπολογίστε το κέρδος σας αντικαθιστόντας το πετρέλαιο ως κάυσιμη ύλη με το pellet η ξύλα.Δείτε την αρχική σας επένδυση και μάθετε πότε θα κάνετε απόσβεση των χρημάτων σας.Κάντε κλίκ εδώ.

Το Pellet ως κάυσιμο.

Με τον όρο βιομάζα ονομάζουμε οποιοδήποτε υλικό παράγεται από ζωντανούς οργανισμούς (όπως είναι το ξύλο και άλλα προϊόντα του δάσους, υπολείμματα καλλιεργειών, κτηνοτροφικά απόβλητα...καντε κλίκ εδώ