ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ-ΛΕΒΗΤΩΝ ΞΥΛΟΥ-ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4Αερόθερμη Εστία

Ενθετη Εστία


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ HERGOM (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Προέλευση Ισπανία.Τα προϊόντα της HERGOM είναι εγγυημένα με το πιστοποιητικό ISO9002 και εγκεκριμένα από την εθνική εταιρεία ποιότητας AEC (asociacion espanola para la calidad)
Για πάνω από 50 χρόνια, η HERGOM έχει συσσωρεύσει με επιτυχία,τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα της θερμανσης για το σπίτι, γνώση η οποία της επέτρεψε να είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, με πέντε μονάδες παραγωγής και επιχειρήσεων στην Ευρώπη και την Αμερική.

ΕΝΘΕΤΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ HERGOM

(KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΖΟΥΜ)

Όνομα προϊόντος:   C-10 N
Κατασκευαστής:  Hergom 
Κωδικός:   C10
 
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Εξωτ. διαστάσεις: Υ 57 Μ 70 Β 43,3
Βάρος:   139 Kg
Απόδοση:   10,9 kw
Διάμετρος καμινάδας:   150 mm
Καύσιμο:   ξύλο
Χρώμα:   ανθρακίτης
Πρόσθετα στοιχεία:    Ενεργειακή απόδοση 75%. Στο κυρίως σώμα της εστίας, προσαρμόζονται 5 διαφορετικοί τύποι πρόσοψης όπως, επίπεδη, ελλιπτική, κλασική, ελαφρά κυκλική και πρισματική. Διαθέτει 2 ενσωματωμένα βεντιλατέρ. 
Περιγραφή:    Εστία ενεργειακή ένθετη, κατασκευασμένη από χυτοσίδηρο (μαντέμι) εσωτερικά και εξωτερικά από χάλυβα. Προσαρμόζεται σε παραδοσιακά κτιστά τζάκια που παρουσιάζουν προβλήματα καπνίσματος ή θερμαντικής απόδοσης και τα μετατρέπει σε ενεργειακά.picture

Υπολογίστε το κέρδος σας.

Υπολογίστε το κέρδος σας αντικαθιστόντας το πετρέλαιο ως κάυσιμη ύλη με το pellet η ξύλα.Δείτε την αρχική σας επένδυση και μάθετε πότε θα κάνετε απόσβεση των χρημάτων σας.Κάντε κλίκ εδώ.

Το Pellet ως κάυσιμο.

Με τον όρο βιομάζα ονομάζουμε οποιοδήποτε υλικό παράγεται από ζωντανούς οργανισμούς (όπως είναι το ξύλο και άλλα προϊόντα του δάσους, υπολείμματα καλλιεργειών, κτηνοτροφικά απόβλητα...καντε κλίκ εδώ