ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ-ΛΕΒΗΤΩΝ ΞΥΛΟΥ-ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4Αερόθερμη Εστία

Ενθετη Εστία


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ HAAS+SOON (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η Αυστριακή εταιρία Haas + Sohn κατασκευάζει μια πληθώρα προϊόντων , ξύλόσομπες και σόμπες pellet (με ή χωρίς φούρνο) αλλά και ενεργειακές εστίες με ή χωρίς έτοιμη επένδυση, με σχεδιασμό και λειτουργικότητα για την κάλυψη ενός σύγχρονού σπιτιού.
Οι εστίες είναι κατασκευασμένες από χάλυβα με εσωτερική επένδυση πυρότουβλου σε πλάκες και με κεραμικό τζάμι μεγάλης θερμοκρασιακής αντοχής. Ο παρεχόμενος αέρας καύσης ελέγχεται μέσω τάμπερ για την οικονομία στο ξύλο και την καλύτερη θερμοκρασία στον χώρο.Οι σόμπες εκτός της θέρμανσης που προσφέρουν στο δωμάτιο λόγω της μεγάλης απόδοσης θερμότητας δένουν αισθητικά με τον χώρο χάρη στην εξωτερική τους επένδυση σε κεραμικές αποχρώσεις , δένοντας το μέταλλο με την πλάκα αρμονικά.

Eνδεικτικά αναφέρονται κάποιες καινοτομίες που έχουν αναπτυχθεί από την HAAS & SOHN.

Η τεχνολογία HEAT STORAGE(αναλόγως το μοντέλο) που παρέχει θερμότητα 10 ωρών αφού σβήσει η φωτιά, και η τεχνολογία AUTOMATIC SECONDARY AIR (αναλόγως το μοντέλο) με την οποία ο όγκος του αέρα ρυθμίζεται αυτόματα σε σχέση με την ποσότητα των ξύλων αυξάνοντας την θερμότητα της ξυλόσομπας για μικρότερη κατανάλωση καυσίμου Αυτό εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.


AΕΡΟΘΕΡΜΕΣ ΕΣΤΙΕΣ HAAS+SOON

(KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΖΟΥΜ)


OPUSHighslide JS


1 ΟΨΗΣ
ΙΣΧΥΣ: 4-8 KW
ΑΠΟΔΟΣΗ: >80 %
ΕΞ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
80.5 x 42 x 143.5 cm
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΖΑΜΙΟΥ : 70 x 40 cm
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ : 180

Κατέβασμα πληροφοριών

picture

Υπολογίστε το κέρδος σας.

Υπολογίστε το κέρδος σας αντικαθιστόντας το πετρέλαιο ως κάυσιμη ύλη με το pellet η ξύλα.Δείτε την αρχική σας επένδυση και μάθετε πότε θα κάνετε απόσβεση των χρημάτων σας.Κάντε κλίκ εδώ.

Το Pellet ως κάυσιμο.

Με τον όρο βιομάζα ονομάζουμε οποιοδήποτε υλικό παράγεται από ζωντανούς οργανισμούς (όπως είναι το ξύλο και άλλα προϊόντα του δάσους, υπολείμματα καλλιεργειών, κτηνοτροφικά απόβλητα...καντε κλίκ εδώ